Uriage Fresh Deodorant * 125 ML

Uriage Fresh Deodorant * 125 ML

Lekë 1,290.00
Title:  
Deodorant i parë pa alkool me gur alum për një efekt të dyfishtë mineral 24-orëshe kundër aromave dhe djersitjes.

125 ml

Deodorant i parë pa alkool me gur alumini për një efekt të dyfishtë mineral 24-orëshe kundër aromave dhe djersitjes.

  • Guri i alumit është një agjent i fuqishëm anti-bakterial, kundër aromës dhe djersitjes.
  • Ky deodorant përthith shpejt lagështirën për një efekt të butë.


Tundeni mirë para çdo përdorimi. Aplikojeni nga një largësi 15cm nga sqetullat.

Shiko edhe