Uriage Xemose Oleo Soothing Balm * 200 ML

Uriage Xemose Oleo Soothing Balm * 200 ML

Lekë 2,650.00
Title:  
Balsami qetësues ushqen intensivisht lëkurën e thatë deri në shumë të thatë.

200 ml

Uriage Xemose Oleo Soothing Balm ushqen intensivisht lëkurën e thatë deri në shumë të thatë. 

  • Vepron si anti-irritues, ka një veprim trefishtë hidratimi. 
  • Lëkura qetësohet dhe ushqehet falë formulës së pasur me gjalpë shea dhe gjalpë illipe. 
  • Lëkura e thatë ushqehet dhe është më e butë falë këtij balsami. 
  • Mund të përdoret në fytyrë dhe në trup.


Të aplikohet 1 deri 2 herë në ditë. Në mëngjes dhe/ose në mbrëmje. Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Shiko edhe