Uriage Xemose SOS Anti-Itch Mist * 200 ML

Uriage Xemose SOS Anti-Itch Mist * 200 ML

Lekë 2,550.00
Title:  
Spraj me veprim të menjëhershëm kundër kruajtjes dhe tharjes së lëkurës.

200 ml

Uriage Xemose SOS Anti-Itch Mist është një spraj me efekt qetësues të kruajtjes dhe skuqjes. I përshtatshëm për lëkurë të thatë me tendencë atopike.

Me përbërës si : Ujë Termal Uriage, Acid Citrik dhe Gjalp Shea, ai:

  •  ushqen dhe mbron lëkurën nga tharja e tepërt për një kohë relativisht të gjatë.

Testuar dermatologjikisht.

Pa fragranca.

I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin.

Aplikojeni në fytyrë dhe trup, të paktën 15 cm larg, sa herë të jetë e nevojshme.

Shmangni kontaktin me sytë.

Mbajeni larg fëmijëve.

Shiko edhe