Vagostabyl * 40

Vagostabyl * 40

Lekë 690.00
Title:  
Suplement natyral me bazë ekstrakti nga lule Murrizi, Bar Blete, Kalcium e Magnez.

40 tableta

Vagostabyl është një suplement natyral me baze ekstrakti nga Lule Murrizi, Bar Blete, Kalcium e Magnez.

Përdorimi i Vagostabyl është i nevojshme në rastet kur është prezent stresi, tensioni muskular, irritimi dhe nervozismi. Rekomandohet gjithashtu për gjendjet e ankthit para udhëtimit me avion.

Indikohet në:

  • Axhitim
  • Palpitacion
  • Pagjumësi
  • Ndjenjën e presionit në gjoks
  • Çrregullime të ritmit kardiak
  • Ankth

Përbërësit aktivë:
  • Murrizi në saj të veprimit energjik të komponenteve të saj, ka aftesi qetësuese dhe relaksuese të muskulaturës dhe stabilizimit fiziologjik të transmetimit nervor.
  • Ekstrakti i Melisës ka shumë efekt në qetësimin dhe relaksimin e pacientit në fazën fillestare të gjumit. Melisa gjithashtu qetëson dhimbjet spastike të traktit tretës (digjestiv).
  • Magnezi është një element i rëndësishëm në mbajtjen dhe funksionimin normal të funksionit neuromuskular dhe cirkolator të gjakut. Një rol të rendësishëm magnezi luan edhe në funksionimin e rregullt te rrahjeve të zemres dhe për me tepër në korrigjimin e funksionimit të sistemit kardiovaskular, ndihmon gjithashtu organizmin për të kaluar sa më lehtë stresin, tensionin muskular, axhitimin si dhe depresionin në kushtet ku është prezent mungesa e tij. Vagostabyl ndikon në ekuilibrimin neuromuskular duke theksuar efektin relaksues.
  • Kalciumi dhe kripërat minerale nxisin për një organizëm më të fortë.


Rekomandohet që të rriturit:
Në rastet kur kanë palpitacione, tw merrin 2 tableta 1-3 here në ditë, para ushqimit dhe për periudhë 1 mujore.

Në rastin e pagjumësisë rekomandohen:
2 tableta në drekë dhe 2 tableta para gjumit në darkë.

Për fëmijet mbi 6 vjec: 1 tabletë në drekë dhe 1 tabletë para gjumit, në darkë.
Shiko edhe