Valeriane * 30

Valeriane * 30

Lekë 1,030.00
Title:  
Suplement i cili përdoret për qetësimin e gjendjeve të ankthit dhe çrregullimet e gjumit.

30 tableta

Valeriana është një shtesë ushqimore që përmban ekstrakt të thatë të Rrënjës së Valerianës, një bimë medicinale e njohur në traditë për efektet e saj të dobishme në promovimin e gjumit të qetë dhe natyral. 

Përmbajtja ideale për të nxitur natyrshëm qetësinë dhe gjumin tek individët veçanërisht të stresuar.


Doza e rekomanduar është 1 ose 2 kapsula në darkë, pas ushqimit.

Shiko edhe