Vichy Deodorant Anti-Transpirant 48H Anti-Traces*50 ML

Vichy Deodorant Anti-Transpirant 48H Anti-Traces*50 ML

Lekë 1,830.00
Title:  
Antidjersë që nuk le njolla.

50 ml

Parandalon shfaqjen e shenjave të verdha në veshje me ngjyra të lehta si dhe shenjat e bardha në veshjet e errëta. 
  • Një antidjersë e përshtatshme për burra dhe gra që kërkojnë efikasitet me mbrojtje. 
  • Formulë hipoalergjike. 
  • Testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.
Përdoreni deodorantin çdo ditë pas dushit. Aplikoni produktin ne lëkurë të pastër, të thatë dhe jo të irrituar.

Shiko edhe