Vichy Deodorant Mineral 48H *50 ML

Vichy Deodorant Mineral 48H *50 ML

Lekë 1,830.00
Title:  
Antidjersë pa alumin.

50 ml

Formula e Vichy Deodorant Mineral jep një ndjesi freskie të menjëhershme deri në 48 orë efikasitet.
Deodorant pa kripra të aluminit për lëkura shumë  të ndjeshme.
Përdorni deodorantin çdo ditë pas dushit. 
Aplikoni produktin ne lëkurë të pastër, të thatë dhe jo të irrituar.

Shiko edhe