Vichy dercos oil control shampoo *200 ml

Vichy Dercos Oil Control Shampoo *200 ML

Lekë 2,050.00
Title:  
Shampo për flokë të yndyrshëm.

200 ML

Flokët e yndyrshëm shkaktohen nga prodhimi i tepër i sebumit, i cili irriton dhe destabilizon lëkurën e kokës.
  • Shampoja trajtuese Vichy Dercos Oil Control Shampoo pastron tërësisht lëkurën e kokës dhe redukton yndyrën.
  • Ai përmban një kompleks ekskluziv anti-sebum i cili kombinon 4 surfaktantë të zgjedhur për të ndihmuar në kufizimin e përhapjes së sebumit përgjatë fibrave kapilare të flokut.
  • Pas përdorimit të shampos, flokët ndjehen të pastra, të buta, me volum dhe të lehta për tu stiluar. 
 Masazhojeni butësisht në flokë të lagur. Shplajeni tërësisht me ujë, duke shmangur sytë.

Shiko edhe