Vilonit Gel 1% * 100 ML

Vilonit Gel 1% * 100 ML

Lekë 462.00
Title:  
Xhel për përdorim lokal me efekt lehtësimin e dhimbjeve muskulare.

100 ml

Vilonit Gel 1% është një xhel anti-inflamator me veprim lokal, që përdoret për të trajtuar dhimbjet e osteoartritit të kyçeve që janë të përshtatshme për trajtimin lokal , të tilla si duart dhe gjunjët tek fëmijët mbi 14 vjeç dhe të rriturit.
Vilonit 1% përmban Diklofenak Natriumi, një substancë aktive që i përket një klase të barnave të quajtura antiinflamatore jo-steroide. Mund të lehtësojë dhimbjen, të zvogëlojë ënjtjen dhe të lehtësojë inflamacionin që prekin nyjet, muskujt dhe tendinat, duke përfshirë: artritin reumatoid, osteoartritin, përdhesin akut (inflamacion të dhimbshëm të kyçeve veçanërisht në këmbë dhe duar), spondilit ankilozant (formë spinalartrozë) .

Përdoret për lehtësimin lokal simptomatik të dhimbjes dhe inflamacionit në:

  • Trauma e ligamenteve, muskujve dhe nyjeve për shkak të ndrydhjeve, tendosjeve dhe mavijosjeve.
  • Format e lokalizuara të reumatizmit të indeve të buta.
  • Për trajtimin e osteoartritit të kyçeve sipërfaqësore.

Përdorimi:

  • Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin ose konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit.
  • Vilonit duhet të masazhohet butësisht në lëkurë. Në varësi të madhësisë së zonës së prekur që do të trajtohet, 2 deri në 4 g duhet të aplikohen 3 deri në 4 herë në ditë.
  • Rekomandohet që trajtimi të mos vazhdojë më shumë se 14 ditë.

Shiko edhe