Vitabiotics Pregnacare Breastfeeding * 84

Vitabiotics Pregnacare Breastfeeding * 84

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë pas lindjes dhe gjatë periudhës së gjidhënies.

56 tableta, 28 kapsula

Vitabiotics Pregnacare Breastfeeding është suplementi ideal, i cili siguron një gamë të gjerë vitaminash dhe mineralesh për nënat e reja pas lindjes dhe gjatë gjidhënies për 12 muajt pasardhës.

  • Kalçiumi, Vitamina K, Vitamina D dhe Magnezi kontribuojnë në mirëqënien e sistemit kockor.
  • Vitamina B6, Niacina (vit. B3), Hekuri dhe Magnezi kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë.
  • 300mg DHA, doza ditore e rekomanduar nga ekspertët për nënat e reja, kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve të bebeve, që ushqehen me gji.
  • Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.
  • Magnezi ndihmon në metabolizmin normal të enegjisë, funksionin normal të muskujve dhe nervave.
  • Vitamina C mbështet funksionin normal të sistemit imunitar, në kombinim me Vitaminën E.

  • Këshillohet përdorimi i 2 tabletave dhe i 1 kapsule në ditë, njëkohësisht gjatë vaktit kryesor.
  • Tabletat përmbajnë kompleksin e vitaminave dhe mineraleve, ndërsa kapsula përmban 300mg DHA.

Duhet të konsumohen me stomak të mbushur.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Përdorimi i këtij suplementi mund të fillohet në çdo moment pas lindjes dhe mund të përdoret aq kohë sa është e nevojshme gjatë dhe pas gjidhënies.

Shiko edhe