Vitabiotics Pregnacare Conception *30

Vitabiotics Pregnacare Conception *30

Lekë 4,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për gra, të cilat po planifikojnë një shtatzëni.

30 tableta

Vitabiotics Pregnacare Original është një suplement ushqimor me kompleks vitaminash dhe mineralesh, për gratë, që tentojnë për fëmijë.

Ai përmban:

  • Inositol është një molekulë e prodhuar nga trupi ynë, i pranishëm edhe në ushqime të caktuara. Roli i tij fiziologjik është të monitorojë reagimin e trupit ndaj hormoneve të ndryshëm si insulina dhe FSH (hormoni stimulues i folikulit). Marrja e vazhdueshme në organizëm e myo-inositol mund të jetë e dobishme në normalizimin e aktivitetit metabolik dhe hormonat të grave që vuajnë nga PCOS (sindroma polycistike ovariane).
  • Acidi Folik bën pjesë në grupin e vitaminave B të tretshme në ujë. Ai kontribuon në metabolizmin e aminoacideve dhe në proçesin e ndarjes qelizore.
  • Vitamina B12 ndihmon në mirëqënien e sistemit nervor dhe vaskular.
  • Zinku ka rol në rritjen normale qelizore, sintezën e proteinave, mirëfunksionimin e sistemit riprodhues.
  • L-Arginina është një aminoacid, që prodhohet nga trupi dhe e ndihmon atë të prodhojë energji. Indikohet gjithashtu në hipertiroidizëm dhe në infertilitet.

Këshillohet përdorimi 1 tablete në ditë gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me shumë ujë ose pije të ftohta.

  • Rekomandohet të merret gjithmonë gjatë ushqimit dhe jo esëll.
  • Tabletat nuk përtypen.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe