Vitabiotics Pregnacare Max * 84

Vitabiotics Pregnacare Max * 84

Lekë 4,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për një mbështetje maksimale gjatë gjithë shtatzënisë.

56 tableta, 28 kapsula

Vitabiotics Pregnacare Max është një suplement ushqimor me një gamë të gjerë vitaminash dhe mineralesh, të cilat japin një mbështetje dhe ndikojnë në mbarëvajtjen e shtatëzënisë.

Në paketim gjenden tableta dhe kapsula.

Tabletat përmbajnë:

 • Inositol është një molekulë e prodhuar nga trupi ynëi pranishëm edhe në ushqime të caktuara. Roli i tij fiziologjik është të monitorojë reagimin e trupit ndaj hormoneve të ndryshëm si insulina dhe FSH (hormoni stimulues i folikulit). Marrja e vazhdueshme në organizëm e myo-inositol mund të jetë e dobishme në normalizimin e aktivitetit metabolik dhe hormonat të grave që vuajnë nga PCOS (sindroma polycistike ovariane).
 • Acidi Folik bën pjesë në grupin e vitaminave B të tretshme në ujë. Ai kontribuon në metabolizmin e aminoacideve dhe në proçesin e ndarjes qelizore.
 • Vitamina B12 ndihmon në mirëqënien e sistemit nervor dhe vaskular.
 • Zinku ka rol në rritjen normale qelizore, sintezën e proteinave, mirëfunksionimin e sistemit riprodhues.
 • L-Arginina është një aminoacid, që prodhohet nga trupi dhe e ndihmon atë të prodhojë energji. Indikohet gjithashtu në hipertiroidizëm dhe në infertilitet.
 • Kapsulat përmbajnë:

  Vaj peshku Omega 3. Secila kapsulë siguron 300mg DHA, e cila është shumë e rëndësishme për formimin dhe zhvillimin normal të sistemit nervor dhe të shikimit tek fetusi.

  Këshillohet përdorimi i 2 tabletave dhe 1 kapsule në ditë, gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me shumë ujë.

  • Rekomandohet të merret gjithmonë e ngrënë dhe jo esëll.
  • Tableta nuk përtypet.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


  Shiko edhe