Vitabiotics Pregnacare Original * 30

Vitabiotics Pregnacare Original * 30

Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili mbulon nevojat ditore ushqyese përgjatë shtatzënisë.

30 tableta

Vitabiotics Pregnacare Original është një suplement ushqimor, me një kompleks vitaminash dhe mineralesh tepër të rëndësishme përgjatë periudhës së shtatzënisë.

Përbërësit kryesorë janë:

 • Acidi Folik bën pjesë në grupin e vitaminave B të tretshme në ujë. Ai kontribuon në metabolizmin e aminoacideve dhe në proçesin e ndarjes qelizore. Ai luan një rol kryesor dhe shumë të rëndësishëm në përgatitjen e trupit të nënës për mbajtjen e fetusit.
 • Vitamina B12 ndihmon në mirëqënien e sistemit nervor dhe vaskular.
 • Zinku ka rol në rritjen normale qelizore, sintezën e proteinave, mirëfunksionimin e sistemit riprodhues.
 • Vitamina D ndihmon në mirëqënien kockore të nënës dhe atë të fëmijës.
 • Seleniumi forcon sistemin imunitar.
 • -Nuk ka përmbajtje të Vitaminës A, pasi nivelet e larta të saj janë të kundraindikuara në shtatzëni.

  -Tregohet një kujdes specifik dhe në ruajtjen në normë të vlerave të hekurit.


  Këshillohet përdorimi 1 tablete në ditë gjatë vaktit kryesor, duke e shoqëruar me shumë ujë ose pije të ftohta.

  • Rekomandohet të merret gjithmonë gjatë ushqimit dhe jo esëll.
  • Tabletat nuk përtypen.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


  Shiko edhe