Vitabiotics Pregnacare Plus Omega 3 *56

Vitabiotics Pregnacare Plus Omega 3 *56

Lekë 3,100.00
Title:  
Suplement ushqimor për një mbështetje maksimale gjatë gjithë shtatzënisë.

28 kapsula, 28 tableta

Pregnacare eshte një formulim i kujdesshëm prej 19 lëndësh ushqyese të rëndësishme për nënën dhe fëmijën.

Pregnacare është zhvilluar me kujdes nga ekspertët në mënyrë që të gjitha nivelet e përbërësve të jenë brenda niveleve të sigurta për shtatzëninë dhe të jenë të moderuara dhe jo të tepruara.

  • Këto përfshijnë Vitaminë B12, Vitaminë D dhe Acid Folik në nivelet e rekomanduara për zhvillimin e fetusit.
  • Përmbajnë Vaj Peshku me pastërti të lartë, i cili është një burim i pasur i acideve yndyrore të rëndësishme Omega-3 DHA dhe EPA. DHA është veçanërisht e rëndësishme gjatë shtatzënisë pasi kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve të fetusit.
  • Përmban vajin e peshkut më të pastër farmaceutik, të çertifikuar për qëndrueshmëri.
  • Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • DHA është acidi yndyror mbizotërues në sistemin nervor qendror, që gjendet në muret strukturore të qelizave të trurit.
  • Truri i fetusit përbëhet nga 60% yndyrna, nga të cilat 40% është DHA. Ka një rritje të madhe në marrjen e DHA nga fetusi dhe një rritje korresponduese në përmbajtjen cerebrale të DHA gjatë tremujorit të fundit të shtatzënisë dhe muajve të parë pas lindjes.
Këshillohet 1 tabletë dhe 1 kapsulë gjatë ditës, pas ushqimit.

Shiko edhe