Vitabiotics Ultra Folic Acid * 60

Vitabiotics Ultra Folic Acid * 60

Lekë 1,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me Acid Folik.

60 tableta

Vitabiotics Ultra Folic Acid është një suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

  • Acidi Folik, ndryshe njihet si Vitamina B9, shumë e rëndësishme për femrat dhe meshkujt e të gjitha moshave për mirëqënie të përgjitshme shëndetësore. Specifikisht ai ështe shumë i rëndësishëm për gratë gjatë periudhës së shtatzënisë, për arsye të kontributit që jep në rritjen indore të nënës.
  • Vitamina B12 përbën një burim shumë të rëndësishëm energjie duke reduktuar lodhjen. Ajo gjithashtu ndikon në ndarjen qelizore dhe formimin normal të qelizave të gjakut.
-Acidi Folik dhe Vitamina B12 ndikojnë funksionin normal të sistemit imunitar.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë vaktit kryesor, duke e shoqëruar me shumë ujë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe