Vitalis Premium Color & Flavor

Lekë 200.00
Sasia:  
Prezervativ.

3 copë, 12 copë.

Prezervativët Vitalis Color & Flavor janë të formuluara me ngjyra dhe shije të ndryshme. 

Prezervativët, të cilët janë në madhësi standarde janë me ngjyra sipas çdo shije si:

  • E verdha për banane;
  • E kuqe për luleshtrydhe;
  • Kafe/zezë për çokollatë. 

Ata janë të përbëra nga gomë naturale prej lateksi dhe nuk përmbajnë material toksik.

-

Shiko edhe