Vitalis Premium Natural * 3

Vitalis Premium Natural * 3

Lekë 200.00
Title:  
Prezervativ.

3 copë

Vitalis Premium Natural është një prezervativ i përbërë nga gomë naturale lateksi, transparente me trashësi normale të mureve dhe me një bazë të lubrikuar. 

Ofron një mbrojtje maksimale dhe intensitet emocional. 

Prezervativët janë të prodhuara dhe të testuara sipas standardeve strikte europiane.

-

Shiko edhe