Vitalis Premium X-Large

Lekë 200.00
Sasia:  
Prezervativ.

3 copë, 12 copë.

Vitalis Premium X-large është një prezervativ me material lateksi, i lubrifikuar, me fund të gjerë dhe me madhësi më të madhe. 

Prezervativët janë më të mëdhenj se prezervativët e zakonshëm, me gjatësi dhe gjerësi ekstra, për një rehati optimale.

Të gjithë prezervativët Vitalis janë të çertifikuar sipas BE dhe të testuar elektronikisht.

-

Shiko edhe