HealthAid Vitamin B Complex * 60

HealthAid Vitamin B Complex * 60

Lekë 1,820.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitaminë B të cilat janë vitamina thelbësore për funksionimin normal të sistemit imunitar, nervor dhe zvogëlimin e lodhjes.

60 tableta

Vitaminat B janë vitamina thelbësore për funksionimin normal të sistemit imunitar, nervor dhe zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.

Mungesa e në vitaminave B mund të shkaktojë lodhje, anemi, depresion, dëmtim nervor, dhimbje barku, humbje flokësh dhe çrregullime të lëkurës.

HealthAid Vegan B Complex siguron një burim të plotë të vitaminave B shumë të absorbueshme për të ndihmuar në ruajtjen e niveleve të energjisë në trup dhe në ruajtjen e shëndetit dhe mirëqenies së përgjithshme.

Për çfarë shërbejnë tabletat Vegan B Complex?

  • Vitamina B1 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe yndyrnave.
  • Vitamina B2 kontribuon në metabolizmin normal që jep energji dhe ruajtjen e mukozave normale, qelizave të kuqe të gjakut, lëkurës dhe shikimit.
  • Niacina kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionin normal psikologjik.
  • Vitamina B12 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.
  • Acidi pantotenik nxit një numër të madh të reaksioneve metabolike thelbësore për rritjen dhe mirëqenien.
  • Biotina kontribuon në metabolizmin normal të makroelementeve.


Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç, një tabletë në ditë.

Shiko edhe