Webber Naturals Folic Acid * 90

Webber Naturals Folic Acid * 90

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me Acid Folik.

90 tableta

Webber Naturals Folic Acid është një suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

Acidi Folik ndryshe quhet Vitamina B9, bën pjesë në vitaminat e tretshme në ujë.

  • Acidi Folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë.
  • Ai merr pjesë në sintezën normale të aminoacideve.
  • Acidi Folik ndikon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe gjithashtu redukton lodhjen.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë ushqimit.

Shiko edhe