Yanola Pregna * 60

Yanola Pregna * 60

Lekë 3,380.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë shtatzëna.

30 tableta, 30 kapsula

Yanola Pregna është një suplement ushqimor, i formuluar specifikisht për gratë gjatë shtatzënisë.

  • Vitamina C ka veti antioksidante, ndihmon në forcimin e sistemit imunitar të nënës dhe në përthithjen normale të hekurit. Gjithashtu ndikon në formimin normal të fetusit.
  • Vitamina K luan rol në koagulimin normal të gjakut.
  • Zinku dhe Seleniumi kanë veti antioksiduese dhe ndikojnë në forcimin e sistemit imunitar të nënës.
  • Koenzima Q 10 ndihmon në mbajtjen normale të presionit të gjakut.
  • DHA ndikon në formimin normal të sistemit nervor të fetusit.
  • Ekstraktet e Xhinxherit parandalojnë dhe reduktojnë ndjesinë e të vjellave.
  • Probiotikët ulin aciditetin e stomakut, parandalojnë kostipacionin dhe reduktojnë mundësinë e shfaqjes së diabetit gestacional tek foshnja.

-Këshillohet përdorimi i 1 kapsule dhe 1 tablete njëkohësisht në ditë, duke e shoqëruar me shumë ujë.

-Për një përthithje më të mirë, këshillohet të merren gjatë vaktit kryesor.

-Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe