Aboca Fitonasal Concentrated Spray * 30 ML

Aboca Fitonasal Concentrated Spray * 30 ML

Lekë 1,550.00
Title:  
Spray me efekt zhbllokues të hundëve për të rritur.

30 ml

Koncentrati Fitonasal Spray është një spray dekongjesant, mbrojtës për t'u përdorur në rast të ftohjes, alergjive dhe në përgjithësi, në prani të kongjestionit dhe acarimit të zgavrave të hundës, të lidhura me problemet akute dhe kronike. 

  • Koncentrati Fitonasal Spray është një produkt, aktiviteti i të cilit jepet nga kombinimi i të gjithë përbërësve të formulimit. Ndër këto, me rëndësi të veçantë është TANNISAL-FL, një kompleks molekular i përbërë nga taninet, flavonoide dhe kripë guri, i cili së bashku me glicerinën bimore i jep produktit këto veprime:
1. një veprim dekongjesant jo-farmakologjik, për shkak të osmolalitetit të balancuar dhe të standardizuar (750 mOsm/Kg), i cili favorizon tërheqjen e lëngjeve nga mukoza e mbingarkuar, duke holluar mukusin dhe duke lehtësuar heqjen e tij, gjithashtu nëpërmjet një veprimi fizik larës të zgavrën e hundës, pa shkaktuar acarim dhe tharje.

2. një efekt mbrojtës, falë veprimit muko ngjitës dhe antioksidant që favorizon ruajtjen e integritetit të barrierës epiteliale dhe procesin e rigjenerimit të mukozës.

Aromat natyrale të Eukaliptit dhe Nenexhikut japin një ndjesi të këndshme freskie.

  • Dozimi për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: aplikoni 2 spërkatje për hundë, fryni hundën dhe përsëritni aplikimin.
  • Dozimi për fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç: aplikoni 1 spërkatje për hundë, fryni hundën dhe përsëritni aplikimin. 

Shpëlajeni shpërndarësin pas çdo përdorimi duke e vendosur nën një rrymë uji të nxehtë. 

Rekomandohet të aplikoni Spray Fitonasal të Koncentruar disa herë gjatë ditës, madje edhe në distancë të afërt, dhe të përsërisni shpërndarjen para se të shkoni në shtrat.

Shiko edhe