Aboca Golamir 2Act * 20

Aboca Golamir 2Act * 20

Lekë 1,550.00
Title:  
Karamele që qetëson dhimbjen dhe irritimin falë një veprimi anti-inflamator indirekt dhe mbrojtës të mukozës orofaringeale.

20 karamele

Aboca Golamir 2Act është një pajisje mjekësore inovative e projektuar nga Aboca që qetëson dhimbjen dhe irritimin falë një veprimi anti-inflamator indirekt dhe mbrojtës të mukozës orofaringeale.
Karakteristikat:

 • Për shkak të mekanizmit të tij të veprimit, Golamir 2 Act mund të përdoret gjithashtu në lidhje me trajtimet farmakologjike të përshkruara nga mjeku.
 • Substancat funksionale: Actifilm DOL, kompleks aktiv natyral i karakterizuar nga taninet, flavonoidet, rrëshirat dhe polisakaridet; vajra esenciale të eukaliptit dhe mentes.
 • Tabletat Golamir 2 Act, falë kompleksit aktiv natyral Actifilm DOL, vepron në dhimbje, djegie dhe vështirësi në gëlltitje, duke mbrojtur mukozën nga faktorët që shkaktojnë acarim.
 • Fraksionet tanine dhe rezinoide të përfshira në Aktin Golamir 2 krijojnë gjithashtu një mjedis të pafavorshëm për rritjen e baktereve.
 • Vajrat esencialë të Eukaliptit dhe Mentes lehtësojnë ndjenjën e shqetësimit në fyt falë vetive të tyre freskuese. Produkti është 100% natyral, pa gluten dhe me shije të këndshme.
 • Actifilm DOL, i përbërë nga tanine, rrëshira, polisaharide dhe flavonoidë, formon një film aktiv me efekt pengues, me veprim të dyfishtë:
 • Mbron sipërfaqen e mukozës për të zvogëluar ndjeshmërinë e saj;
 • Normalizon mukozën përmes aktivitetit indirekt anti-inflamator.
Të përshtatshme për:
 • Indikohet në rastet e dhimbjes së fytit për trajtimin e gjendjeve irrituese dhe inflamatore të zgavrës orofaringeale, të cilat mund të shkaktohen nga viruse, baktere, alergjenë ose kontakt me agjentë irritues të jashtëm (tymi, smogu, pluhuri).
 • Produkti është gjithashtu i përshtatshëm në gjendje të ftohtë ku sekrecionet e hundës, që zbresin në fyt, mund të shkaktojnë acarim.
 • Mund të përdoret nga mosha 6 vjeç.

Rekomandohet të merret 1 tabletë 3-4 herë në ditë, duke e lënë të tretet ngadalë në gojë.

Shiko edhe