Aboca Grintuss Adult Shurup * 180 GR

Aboca Grintuss Adult Shurup * 180 GR

Lekë 1,780.00
Title:  
Një produkt i bazuar në mjaltë, që kanë një veprim mbrojtës dhe rrjedhimisht qetësues në rrugët e sipërme të frymëmarrjes.

180 gr

Grintuss është një produkt i bazuar në Mjaltë dhe komplekset molekulare që kanë një veprim mbrojtës dhe rrjedhimisht qetësues në rrugët e sipërme të frymëmarrjes.

  • Vepron në kollën e thatë duke iu kundërvënë acarimit të mukozës dhe kollës ,duke favorizuar hidratimin dhe eliminimin e mukusit. 

Grintuss mbron mukozën, qetësone, hidraton dhe promovon eliminimin e mukusit përmes mekanizmave të mëposhtëm të veprimit:

  • Efekti pengesë: formon një film mbrojtës, që ngjitet në mukozën dhe e mbron atë nga kontakti me irrituesit.
  • Veprimi mukoregulues: nxit hidratimin e mukusit dhe promovon eliminimin e tij.
  • Veprimi lubrifikant: zvogëlon fërkimin në nivelin e faringut që shkakton kollë.
Grintuss modulon kollën pa e shtypur atë, duke respektuar kështu rolin e saj të rëndësishëm në mbrojtjen e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.


  • Doza e rekomanduar është 10 ml (2 lugë çaji) 2 deri në 4 herë në ditë.

Shiko edhe