Aboca Lenodiar Adulti * 20

Aboca Lenodiar Adulti * 20

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement me efekt trajtues i diarresë dhe riekuilibrim të florës normale intestinale.

20 kapsula

LenoDiar Adult indikohet për trajtimin e diarresë akute dhe recidivat e diarresë kronike. Produkti redukton numrin e episodeve të diarresë dhe respekton fiziologjinë e zorrëve.

  • Diarreja shoqërohet me acarim dhe inflamacion të mukozës së zorrëve me origjinë të ndryshme. Karakterizohet nga rritje e sekretimit dhe/ose ulje e përthithjes së lëngjeve, e shoqëruar me rritje të lëvizshmërisë së zorrëve.
  • Përveç shqetësimit dhe dhimbjes, diarreja shkakton rrezikun e dehidrimit, humbjes së vitaminave dhe kripërave minerale dhe një çekuilibër të florës bakteriale të zorrëve.

LenoDiar Adult vepron falë Actitan-P, një kompleks molekular me bazë bimore i prodhuar nga hulumtimi Aboca që redukton numrin e episodeve të diarresë dhe normalizon konsistencën e jashtëqitjes, duke nxitur stabilizimin e shpejtë të funksioneve të zorrëve.
Actitan-P kundërshton inflamacionin e mukozës së zorrëve të pranishme në rastet e diarresë falë dy mekanizmave të veprimit:

  • një efekt mbrojtës, i marrë nga formimi i një filmi me një efekt pengues që kufizon kontaktin me mikroorganizmat dhe irrituesit;
  • një efekt antioksidant në radikalet e lira, duke luftuar acarimin e mukozës.

  • Merrni 2 kapsula 2 deri në 3 herë në ditë në varësi të ashpërsisë së çrregullimit.
  • Nëse simptomat vazhdojnë për më shumë se 7 ditë, konsultohuni me një mjek.

Shiko edhe