Aboca Melilax Adulti * 6

Aboca Melilax Adulti * 6

Lekë 1,250.00
Title:  
Mikroklizma, të indikuara në rast kapsllëku tek të rriturit.

6 copë

Melilax Adulti indikohet në trajtimin e kapsllëkut tek të rriturit, edhe në prani të mbindjeshmërisë viscerale (si në rastin e zorrës së irrituar), fisurave dhe hemorroideve.
Produkti çliron zorrët, ka një veprim mbrojtës dhe për pasojë redukton shqetësimin, irritimin dhe inflamacionin e pranishëm në rast kapsllëku.

Si Vepron:
Melilax kombinon një veprim evakuues me një veprim mbrojtës dhe për rrjedhojë qetësues në mukozën e zorrës së trashë.

  • Veprimi i dyfishtë i Melilax përftohet falë PROMELAXIN®, një kompleks nektari mjalti dhe mjalti të zgjedhur dhe të përpunuar posaçërisht në bazë të përmbajtjes së tyre të monosakarideve, polisaharideve dhe melanoidinave, të pasuruara me fraksionin polisakarid nga Aloe dhe Mallow.
  • Melilax Pediatric ushtron një veprim evakuues, që nxit një stimul për të aktivizuar defekimin.
  • Për më tepër, Melilax, falë vetive të tij mukozale dhe viskozitetit, mbron mukozën e zorrës së trashë gjatë kalimit të feces.
  • Këto veti të veçanta, të kombinuara me veprimin antioksidues, i japin produktit aftësinë për të mbrojtur dhe për rrjedhojë qetësuar mukozën.

Hapni mikroklizmën duke hequr kapakun:Kapni unazën e bardhë të rrumbullakët, që ndodhet sipër, me dorën tjetër përkulni kapakun derisa të thyhet dhe shkëputet plotësisht nga kapaku  • Hiqni kapakun.
  • Aplikoni disa pika të produktit në zonën perianale dhe futeni butësisht kanulën në rektum.
  • Shtypni mikroklizmën plotësisht dhe në fund të aplikimit mbajeni të shtypur derisa kanula të jetë nxjerrë plotësisht, për të parandaluar ri-aspirimin e produktit.

Shiko edhe