Algofren Ibuprofen Syrup 100MG/5ML * 150 ML

Algofren Ibuprofen Syrup 100MG/5ML * 150 ML

Lekë 467.00
Title:  
Shurupi përmban Ibuprofen me veti antipiretike, analgjezike dhe antiinflamatore.

150 ml

Algofren është një shurup me përmbajtje Ibuprofeni

Përdoret për:

  • Redukimin e inflamacionit dhe temperaturës;
  • Lehtësimin e dhimbjeve të kokës;
  • Lehtësimin e llojeve të tjera të dhimbjeve;
  • Lehtësimin e simptomave të ftohjes dhe gripit.
Indikohet për përdorim tek fëmijët.

Doza e rekomanduar për temperaturë dhe dhimbje:

  • Bebe 3-6 muajsh që peshojnë më shumë se 5 kg: 0.5 ml, 3 herë ne ditë.
  • Bebe 6 muajsh-1 vjeç: 2.5ml, 3-4 herë në ditë.
  • Fëmijë 1-4 vjeç: 5ml. 3 herë në ditë.
  • Fëmijë 4-7 vjeç: 7.5ml, 3 herë në ditë.
  • Fëmijë 7-12 vjeç: 10ml, 3 herë në ditë.


Shiko edhe