Antrolin Crema Rettale 0.3% +1.5% * 30 GR

Lekë 888.00
Title:  
Krem rektal për trajtimin e hemorroideve.

30 gram

Antrolin ështeë njeë krem rektal që përmban Nifedipinë, e cila kur përdoret lokalisht ka veprim relaksues mbi muskulaturën e lëmuar të sfinkterit anal dhe Lidokainë, e cila vepron si anestezik lokal dhe largon dhimbjen.

Indikacionet terapeutike: trajtim i hemorroideve, fisurave anale dhe sëmundjeve proktologjike.

  • Kremi përdoret 2 herë në ditë, për të paktën 3 javë.

Shiko edhe