Philips Avent Baby Bottle Sterilizer Advanced SCF291/00

Philips Avent Baby Bottle Sterilizer Advanced SCF291/00

Lekë 11,454.00
Title:  
Sterilizues elektrik me avull.

-

Avent 3-in-1 Electric Steam Sterilizer, sterilizuesi elektrik 4 në 1 Avent eleminon efektivisht 99,9% të baktereve në produktet e fëmijës suaj në vetëm pak minuta. 

Dizajni unik i sterilizuesit ju lejon lehtësisht të vendosni shishet dhe aksesorët në mënyrën që ju dëshironi dhe t’i organizoni ato. Gjithashtu sterilizuesi 4 në 1 zë një hapësirë ​​minimale në kuzhinë.

  • Eleminon 99,9% të baktereve
  • Sterilizon shishe të ndryshme, pompë gjiri dhe aksesorë
  • Sterilizon në vetëm 6 minuta
  • Mban deri në 6 shishe 330ml Avent
  • I mban produktet (shishet, biberonat, pompën e gjirit) të sterilizuara për 24 orë.

  • Sterilizuesi me avull elektrik Philips Avent 3-në-1 përdor avull natyral për të eleminuar 99.9% të baktereve në vetëm 6 minuta. 
  • Para sterilizimit, lani sendet në ujë të ngrohtë dhe me sapun ose në pjatalarëse. Kur të jenë të pastra, vendosini në sterilizues. 
  • Mbushni sterilizuesin me 100ml ujë. 
  • Vendoseni sterilizuesin në prizë dhe ndizeni. 
  • Cikli i sterilizimit do të veprojë në 6 minuta dhe më pas sterilizimi automatikisht mbyllet duke kursyer kështu edhe energji elektrike.

Shiko edhe