Avent Grown Up Cup SCF782/00 9 Months * 260 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Filxhan për fëmijë nga mosha 9 muajshe.

-

Avent Grown Up Cup SCF782/00 9 Months është ideale kur fëmija rritet. 

  • Kjo gotë revolucionare lejon fëmijën të pijë vetëm si me një gotë, pa u derdhur falë një valvule kundër rrjedhjes dhe një kapaku mbrojtës. 
  • Valvula ekskluzive Anti-rrjedhje lejon pije me presion të thjeshtë. 
  • Ideal nga 9 muajsh.
  • Kapaciteti 260 ml.

-

Shiko edhe