Avent Natural 1 Months+ SCF034/17 * 260 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Biberon për fëmijë nga mosha 1 muajshe.

260 ml

Avent Natural SCF033/17 1 Months+ gryka e gjerë në formën e gjirit, i lejon foshnjës të kapë veporjë në mënyrë natyrale, siç bën në marrjen e qumështit të gjirit, duke lehtësuar kombinimin e ushqyerjes me gji dhe ushqyerjes me shishe.

-

Shiko edhe