Avent Ultra Soft 6-18 Months * 2

Avent Ultra Soft 6-18 Months * 2

Lekë 1,380.00
Title:  
Biberon rrens për fëmijë nga mosha 6-18 muajsh.

-

Avent Ultra Soft SCF222/21 6-18 Months përmban mbrojtës fleksibël për më pak shenja dhe acarim të lëkurës

  • Material silikoni i butë.
  • Zhvilluar me profesionistë shëndetësorë dhe nëna.
  • Vjen me dy kuti sterilizues / mbajtës.

-

Shiko edhe