Beaba Silicone Bottle Brush

Beaba Silicone Bottle Brush

Lekë 1,400.00
Title:  
Furça e shisheve silikoni Béaba e fortë për pastrimin e shisheve të bebeve.

-

Beaba Silicone Bottle Brush është një furçë e fortë silikoni për pastrimin e shisheve të bebeve.

  • Furçë e rrumbullakosur për të pastruar lehtësisht shishet e të gjitha formave;
  • Flokë të buta dhe të zhdërvjellta silikoni për të shmangur gërvishtjet;
  • Majë e zhdërvjellët dhe me teksturë për të pastruar gjilpërat dhe aksesorët e vegjël;
  • Dorezë e fortë për një kapje më të mirë;
  • Vrima e varjes;
  • Kujdesi: lahet me dorë ose në makinë.

Shiko edhe