Bepanthen Creme 50 MG/ G * 30 G

Bepanthen Creme 50 MG/ G * 30 G

Lekë 499.00
Title:  
Krem mbrojtës dhe rigjenerues i lëkurës së irrituar

30 g

Bepanthen Creme është testuar dermatologjikisht për të ndihmuar në shërimin dhe mbrojtjen e lëkurës.

  • Formula me Pro-Vitaminë B5 krijon një shtresë mbrojtëse të papërshkueshme nga uji, por që lejon frymëmarrjen e lëkurës, që siguron nivelin e lagështisë së nevojshme për të ndihmuar lëkurën të rigjenerohet nga brenda dhe për të stabilizuar funksionin e barrierës natyrore të lëkurës.

Këshillohet aplikimi në lëkurë të pastër 4-8 herë në ditë duke e masazhuar butësisht.

Shiko edhe