Bepanthen Plus 50 MG/ 5 MG * 30 G

Bepanthen Plus 50 MG/ 5 MG * 30 G

Lekë 530.00
Title:  
Krem hidratues dhe freskues i lëkurës.

30 g

Bepanthen Plus 50 MG/ 5 MG është krem me Dekspantenol dhe Hidroklorur të Klorheksidinës. 

  • Dekspantenoli pas përthithjes në lëkurë konvertohet në Acid pantotenik që ndihmon në formimin dhe rigjenerimin e lëkurës dhe membranave mukoze. 
  • Hidrokloruri i Klorheksidinës është një antiseptik që vret bakteret. Bepanthen plus dezinfekton dhe trajton infeksionet sipërfaqësore të lëkurës si prerjet, plagët, djegiet minore, dermatitin dhe mamelat e çara tek nënat që ushqejnë me gji.

Gjithmonë përdoreni këtë bar siç është përshkruar në fletëudhëzues ose siç ju ka këshilluar mjeku ose farmacisti.
  1. Aplikoni kremin në plagë të pastruara ose lëkurë të inflamuar 1 ose më shumë herë në ditë sipas nevojës. Aplikimi i kremit në zona të mëdha të lëkurës duhet shmangur.
  2. Plaga mund të mbulohet me garzë.

Shiko edhe