Bepanthol Eye Drops * 10 ML

Bepanthol Eye Drops * 10 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Pika për sy me veprim qetëues të irritimeve të syrit.

10 ml

Bepanthol Eye Drops janë pika për sy me Hialuronat Natriumi dhe Dexpanthenol ose Provitamin B5. Të dy përbërësit e pikave të syve ofrojnë kujdes të shkëlqyer për sytë. 

  • Hialuronati i Natriumit krijon një shtresë mbrojtëse në sy që stabilizon shtresën e lotit dhe e mban syrin të lubrifikuar këndshëm.
  • Dexpanthenol qetëson sytë e irrituar dhe në të njëjtën kohë i ushqen ata.
Pikat Bepanthol do të ofrojnë lehtësim për përdoruesit e lenteve të kontaktit, të cilët bëjnë një tendosje të tillë mekanike në sy. 

Ato gjithashtu do të ofrojnë lehtësim për njerëzit që lodhin intensivisht sytë e tyre nga puna e zgjatur me kompjuter ose ekspozimi i zgjatur ndaj ndikimeve të pafavorshme mjedisore (ajri i kondicionuar, era, tymi, mjedisi me pluhur, etj.).

Përdorimi:

  • Këto pika për sy mund të përdoren 3 deri në 5 herë në ditë.
  • Pikat e syve Bepanthol nuk përmbajnë konservues, prandaj tolerohen shumë mirë dhe mund të përdoren për periudha të gjata kohore.
  • Pikat e syve Bepanthol janë gjithashtu të përshtatshme për përdoruesit e lenteve të kontaktit dhe për këtë arsye mund të aplikohen direkt në lentet e kontaktit.

Shiko edhe