Bioscalin Physiogenina Fiale Anticaduta * 10

Bioscalin Physiogenina Fiale Anticaduta * 10

Lekë 4,680.00
Title:  
Ampula kundër rënies së flokëve për meshkuj dhe femra.

10 ampula

Pharmawest Brands

Bioscalin Ampula Physiogenina është një zgjidhje inovative në trajtimet kundër rënies së flokëve, për të kundërshtuar rënien e përkohshme dhe fillimin e dobësimit të flokëve tek meshkujt dhe femrat në një mënyrë edhe më efektive. 

  • Në këtë formulim ndodhet Physiogenina , një kompleks inovativ i përbërësve aktivë që mbështesin funksionin fiziologjik të folikulit të flokëve.

Krahas produkteve për rënien e flokëve, produktet topike kanë avantazhin e veprimit direkt në bulbin e flokut: Ky është efektiviteti i Bioscalin Physiogenina ampula kundër rënies .


Aplikoni një ampulë çdo 3 ditë. Një trajtim 3 mujor është i rekomanduar. Produkti mund të aplikohet në skalp të thatë ose të lagur.

Shiko edhe