Buscopan Hyoscin N Bultibromid 10 MG *20

Buscopan Hyoscin N Bultibromid 10 MG *20

Lekë 196.00
Title:  
Tableta që përdoren për krampe të lehta deri në mesatare, kryesisht të traktit gastrointestinal.

10 MG

Përbërësi kryesor i tabletave Buscopan është "hyoscine butylbromide". Ky i përket një grupi barnash të quajtura "antispazmatikë".

Tabletat Buscopan përdoren për të lehtësuar ngërçet në muskujt e :

  • Stomakut.
  • Zorrëve.
  • Fshikëzës dhe tubaveqë çojnë në ojesën e jashtme të trupit (sistemi urinar).

Dozimi:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç:

  • Doza normale është 2 tableta, 4 herë në ditë.

Fëmijët 6-12 vjeç:

  • Doza normale është 1 tablet, 3 herë në ditë.

Tabletat Buscopan nuk rekomandohen të përdoren tek fëmijët nën 6 vjeç.

Shiko edhe