Canesten Clotrimazole 1% Antifungal Cream * 20 GR

Canesten Clotrimazole 1% Antifungal Cream * 20 GR

Lekë 324.00
Title:  
Krem për të trajtuar infeksionet mykotike të lëkurës.

1%

Canesten mund të trajtojë një gamë të gjerë infeksionesh mykotike të lëkurës, të cilat përfshijnë këmbën e atletit (athlete's foot), kruajtjen ose skuqjen e pelenave tek fëmijët.

Canesten ndalon rritjen dhe vret kërpudhat mykotike, dhe lehtëson simptomat e një infeksioni mykotik të lëkurës.                                                                                                Formula e kremit është e butë por efektive. Ai është i lehtë për tu përdorur, duke e bërë kështu një opsion të përshtatshëm për trajtimin e infeksioneve kërpudhore për të gjithë familjen.

  • Aplikoni një sasi të vogël të kremit në zonën e prekur dhe fërkojeni butësisht në lëkurë. Përsëriteni 2-3 herë në ditë për kohëzgjatjen e treguar dhe vazhdoni për 2 javë pas zhdukjes së simptomave për të vrarë rrënjën e infeksionit.

Shiko edhe