Canesten Clotrimazole Solution 10 MG / ML * 20 ML

Canesten Clotrimazole Solution 10 MG / ML * 20 ML

Lekë 336.00
Title:  
Një solucion që trajton infeksionet mykotike të lëkurës.

10 MG / ML

Solucioni Canesten përdoret për të trajtimin e infeksioneve mykotike të lëkurës si kërpudhat, këmba e atletit, intertrigo mykotike, dhe infeksionet mykotike të veshit të jashtëm dhe të mesëm. Mund të përdoret edhe si pika për veshin. Ky solucion nuk është në formën e sprajit, por me pika.

  • Solucioni Canesten duhet të aplikohet me një shtresë të hollë dhe në mënyrë të barabartë në zonën e prekur 2-3 herë në ditë dhe të fërkohet butësisht. Disa pika janë të mjaftueshme për të trajtuar një zonë sa pëllëmba e dorës. Për të parandaluar rikthimin, trajtimi duhet të vazhdojë për të paktën dy javë pas zhdukjes së të gjitha shenjave të infeksionit.

Shiko edhe