Cardiopirin Acid Acetilsalicilik 100 MG * 30

Cardiopirin Acid Acetilsalicilik 100 MG * 30

Lekë 134.00
Title:  
Tableta gastro-rezistente me veprim anti-trombotik.

100 MG

Cardiopirin ka një veprim anti-trombotik (ndalon grumbullimin e pllakëzave të gjakut), prandaj redukton mpiksjen e gjakut.
Ky bar ka një veprim të reduktuar në traktin gastrointestinal sepse prezantohet si një tabletë gastro-rezistente.

Cardiopirin përdoret për:

  •       Reduktimin e rrezikut ndaj okluzionit të një arterieje koronare pas infarktit miokardial.
  •       Parandalimin e një okluzioni të ri vaskular pas kirurgjisë vaskulare, p.sh. Bypass.
  •       Parandalimin e apopleksisë dhe atakeve ishemike tranzistente.


Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç:

  • Një tabletë një herë në ditë.
  • Gëlltiteni tabletën e plotë me nië sasi të mjaftueshme uji.
  • Konsultohuni me mjekun tuaj për kohëzgjatjen e trajtimit.


Shiko edhe