Caudalie Rose De Vigne Trio Profumato

Caudalie Rose De Vigne Trio Profumato

Lekë 3,770.00
Title:  
Lëreni veten të pushtoheni nga trajtimet e trupit të aromatizuara me aromën tonë të ëmbël dhe romantike me nota raven.

-

Caudalie Rose De Vigne Trio Profumato-  Lëreni veten të pushtoheni nga trajtimet e trupit të aromatizuara me aromën tonë të ëmbël dhe romantike me nota raven.

  • Rose de Vigne Fresh Water 50 ml
Aroma e saj e freskët dhe vegjetale ngjall trëndafilin e hershëm në mëngjes, të lagur me vesë, aroma e të cilit kombinohet me notat acidike të ravenit.
  • Rose de Vigne Shower Gel 50 ml - GIFT
Xhel dushi pa sapun dhe shumë i tolerueshëm, Rose de Vigne pastron butësisht dhe e lë lëkurën me aromë delikate me notat e luleve të trëndafilit, ravenit dhe myshkut.
  • Rose de Vigne Hand and Nail Cream 30 ml - GIFT
Ushqen, mbron dhe riparon lëkurën, për duar dukshëm më të bukura ditë pas dite.
Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës

Shiko edhe