Centeril H * 40 ML

Centeril H * 40 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Krem rektal për trajtimin e hemorroideve.

40 ml

Centeril H është një krem ​​qetësues i zonës anale, me përbërës bimor që indikohet tek njerëzit që vuajnë nga hemorroidet. 
Përmirëson qarkullimin e gjakut në zonën anale dhe lehtëson simptomat si dhimbja, ndjesia e djegies, ënjtja dhe hemorragjitë e vogla.
  • Epalini ka veti rigjeneruese. 
  • Oksidi i Zinkut dhe Mentja kanë efekte qetësuese dhe mbrojnë lëkurën nga irritimi.
  • Escina mbron enët e gjakut të zonës së prekur.

Udhëzime për përdorim:
Rekomandohet të aplikoni një shtresë të hollë kremi në zonën anale/ rreth anusit 2-3 herë në ditë, pasi të keni larë zonën.

Shiko edhe