Cerapur Otic Solution Spray * 30 ML

Cerapur Otic Solution Spray * 30 ML

Lekë 1,060.00
Title:  
Solucion në formë spray për higjenën ditore të veshëve.

30 ml

Cerapur Otic Solution Spray përmban Ujë, Peroksid Hidrogjeni të stabilizuar.

  • Në kontakt me ujin, peroksidi i hidrogjenit çliron oksigjen të sapolindur i cili ka veprim antiseptik. Përdoret për shpëlarjen e kanalit të veshit dhe për zbutjen dhe heqjen e impaktit të cerumenit.
Përdorimi:
  • Për mirëmbajtjen e higjienës së veshëve
  • Në rastet e formimit të tepërt të cerumenit (dyllit të veshit).
  • Në rastet e impaktit të cerumenit
  • Menjëherë para aplikimit të pikave të veshit, për të shpëlarë kanalin e veshit dhe për të lehtësuar kontaktin më të mirë midis ilaçit dhe lëkurës.
  • Rekomandohet për personat me aparate dëgjimi pasi janë të prirur ndaj formimit të impaktit të cerumenit

Aplikimi:

  • Para përdorimit, ngroheni shishen duke e mbajtur në dorë (1 min)
  • Anoni kokën anash dhe injektoni një dozë të përshtatshme të solucionit, por sigurohuni që ta mbështetni butësisht shpërndarësin në llapë të veshit.

Shiko edhe