Chicco physio 4m+ orthodontic silicone kt*2 blu

Chicco Physio 4 Months+ Orthodontic Silicone * 2

Lekë 660.00
Title:  
Biberon blu silikoni.

Thithja është një instinkt mbijetese dhe kjo është arsyeja pse biberoni i qetëson ato.
Përveç qetësisë ajo i ndihmon ata të flenë dhe të ulin stresin.
Sidoqoftë, nuk rekomandohet dhënia e biberonit gjatë 15 ditëve të para të jetës.
Biberon me material silikoni dhe ngjyrë transparente.

Rekomandohet për fazat para-dhëmbëzimit.

Shiko edhe