Chicco physio micro 0-2m kt*2

Chicco Physio Micro 0-2 Months * 2

Lekë 1,380.00
Title:  
Projektuar për tu lidhur me gojën e foshnjës.
Dizajni i tij i lehtë do të thotë se është i butë dhe ergonomik në fytyrë, me mini ortodontike fiziote dhëmbësh që promovon në mënyrë aktive zhvillimin e saktë të gojës.
Në silikoni shtesë prej kadifeje.

Shiko edhe