Chicco physiological 2 m+ silicon

Chicco Physiological 2 Months+ Silicone

Lekë 660.00
Title:  
Kokë ndërruese biberoni fiziologjik silikoni.

Unazat me ribbed sigurojnë ndjesi natyrore.
Baza e gjerë dhe e rrumbullakosur i përshtatet buzëve të foshnjës për thithjen më të lehtë të efektit të nënës Silikoni e bën biberonin tepër të butë dhe të këndshëm.

Shiko edhe