Civral Acyclovir Cream 5% * 3 GR

Civral Acyclovir Cream 5% * 3 GR

Lekë 339.00
Title:  
Krem, që përdoret për shërimin e lezioneve nga Herpes Simplex.

5%

Civral përdoret për trajtimin e lezioneve në buzë, fytyrë dhe në zonat gjenitale. 

Këto lezione shkaktohen nga infeksioni me virusin Herpes Simplex. 

  • Mund të përshpejtojë shërimin e plagëve dhe të ulë simptomat (të tilla si ndjesi shpimi gjilpërash, dhimbje, djegie, kruajtje). 
  • Aciclovir i përket një klase të barnave të njohura si antivirale. Ajo funksionon duke ndaluar rritjen e virusit. Ky ilaç nuk shëron herpesin, dhe nuk parandalon kalimin e infeksionit te dikush tjetër. 
  • Aplikojeni vetëm në lëkurë. Mos e aplikoni këtë medikament në sy ose në hundë, brenda gojës.


Përdorimi:

  • Përdoreni këtë mjekim në shenjat e para të infeksionit.
  • Lani duart para dhe pas aplikimit të këtij medikamenti.
  • Pastroni dhe thani zonat e prekura përpara se të aplikoni ilaçin.
  • Aplikojeni në zonën e prekur dhe fërkojeni butësisht, zakonisht 5 herë në ditë (çdo 3 deri në 4 orë) për 4 ditë, ose sipas udhëzimeve të mjekut tuaj.

 


Shiko edhe