Connettivina Plus Cream 0.2% - 0.1% * 25 GR

Connettivina Plus Cream 0.2% - 0.1% * 25 GR

Lekë 880.00
Title:  
Krem me veti rigjeneruese dhe antibakteriale në lëkurë.

0.2% - 0.1 %

Kremi Connettivina plus ofron një veprim antibakterial, rigjenerues dhe shërues. Indikohet në rast të plagëve dhe ulcerave të lëkurës. 

Gjithashtu, indikohet për trajtimin lokal të plagëve të lehta dhe trajtimin lokal të djegieve të shkallës I dhe II.


  • Aplikoni një shtresë kremi 2-3 mm të trashë në të gjithë vendin e lezionit, një ose dy herë në ditë.
  •  Duhet të pastroni zonën e lezionit përpara se të aplikoni kremin.

 


Shiko edhe