Cooling Gel Patch * 6

Cooling Gel Patch * 6

Lekë 600.00
Title:  
Një nga metodat më efektive për të ulur temperaturën e trupit të fëmijës suaj.

6 copë

Cooling Gel Patch është një nga metodat më efektive për të ulur temperaturën e trupit të fëmijës suaj. 

Cooling Patch ofrojnë edhe përfitime të tjera që i bëjnë ato një zgjidhje të shkëlqyer për uljen e temperaturës, veçanërisht te fëmijët.

Mënyra e përdorimi:

  • Së pari, pastroni lëkurën dhe lëreni të thahet. 
  • Më pas, thjesht hiqni filmin transparent nga pjesa e pasme e xhelit dhe vendoseni fletën e xhelit në lëkurë. 
  • Ne rekomandojmë ruajtjen e arnave ftohëse në një vend të freskët dhe të thatë, por mos i ruani në frigorifer. Për arsye higjene, përdorni çdo fletë vetëm një herë dhe hidheni pas përdorimit.

Shiko edhe